# How many minutes are in 45 miles?

## How many minutes are in 45 miles?

Speed 70 mph Distance 45 miles Time = 38.593 minutes.

**How long does it take to travel one mile at 45 mph?**

Answer you will travel 1 mile in 1.333 minutes or 1.333 minutes per mile = 1 1/3 minute for each mile….. At 45 mph you are going 3/4 of a mile per hour which isthe same as .75 miles covered so to cover a distance of 1 mile it would take 4÷3 or 1.33 min or 1 and one 3rd min Writing doesn’t have to be stressful. Grammarly can help.

### How long does it take to travel 1 mile in 60 minutes?

Thus you are traveling the distance of 45 miles in time of 60 minutes, You will travel 1 mile in 1 333 minute or 1.333 minutes per mile. Answer you will travel 1 mile in 1.333 minutes or 1.333 minutes per mile = 1 1/3 minute for each mile…..

**How long does it take to drive 21 miles at 35 mph?**

So, traveling at 35mph it will take 0.6 hours to travel 21 miles. 0.6 * 60 mins = 36 mins. :. It takes 0.6 hrs or 36 mins to drive 21 miles at a constant speed of 35mph. A car is going 40 mph and went 9 miles.

## How many miles in 4 hours and 30 minutes?

Hours – This is the number of hours traveled. Minutes – This is the number of minutes over the last number of hours. Look at this example. You traveled 200 miles in 4 hours and 30 minutes.

**How many feet will it take to stop a car at 50 mph?**

Driving 50 miles per hour (mph), how many feet will it take to stop your vehicle — Enter Speed in mph Driving 75 miles per hour (mph), calculate how many feet it will take you to stop your vehicle. Stopping Distance = Reaction Distance + Braking Distance Calculate Braking Distance: Braking Distance = Speed2 20 Braking Distance = 752 20

### How to calculate distance in miles per hour?

The answer is 2450 / 5 = 490 mph (miles per hour) average speed. If you want the result in km/h, you can convert from miles to km to get 788.58 km/h. Distance formula

**How long does it take to run 9.5 min per mile?**

If your pace is 9.5 minutes per mile and you ran 3 miles: 9.5 min per mi × 3 mi = 28.5 minutes = 28 minutes, 30 seconds How to calculate running speed